Grindcore Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grindcore Finland

A Welcome Breeze of Stinking Air
 
PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Sääntöjä ja juttuja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Äpärä

Äpärä

Viestien lukumäärä : 6042
Join date : 18.11.2008
Paikkakunta : Her/His/Its'vanta

Sääntöjä ja juttuja Empty
ViestiAihe: Sääntöjä ja juttuja   Sääntöjä ja juttuja EmptyTi Marras 18, 2008 8:19 pm

Säännöt tällä foorumilla ovat pääasiassa samat, kuin internetissä yleensäkin, eli voit käydä yhtä hyvin lukemassa ne miltä tahansa muultakin foorumilta. Ei siis laittomuuksia, ei iskuja vyön alle, ei tekijänoikeuslakien rikkomista, kun jokainen käyttää omaa järkeään ja ajattelee muitakin, niin leikkimenkin on sitten paljon kivempaa. Eikös vaan? Järkeä ei silti tarvitse käyttää liiaksi, onhan tämä internet. Paradox, anyone?

Tämän foorumin perimmäinen tarkoitus on siis tuoda Suomen grindipiirit hieman tiiviimmäksi ja läheisemmäksi yhteisöksi, auttaa sydänverissään kieriskeleviä yhtyeitä saamaan apua ja uusia kontakteja, löytää uusia bändejä ja lähestymistapoja astiaan, järjestää yhteiskeikkoja ja kokoelmalevyjä, saada ihmiset tekemään bändien eteen vähän muutakin kuin istumaan perseellään ja lataamaan mp3-muotoiset biisit myspacesta koneelle. Puhun ehkä vain omasta puolestani, mutta mielestäni nimenomaan näissä piireissä toimi kahdeksankymmentäluvulla aika hienosti sellainen omistautumisen ilmapiiri, jota haluttaisiin vähän herätellä henkiin. Foorumille rekisteröityminen ei tietenkään velvoita ketään muuttamaan maailmaa, mutta jokainen levitetty flyeri tai tarrakin on näiden yhteiden eteen jo iso askel. Tämä ei ole uusi imperiumi, omien bändien mainostus ja oman älykkyysosamäärän mataluudella leuhkiminen on enemmän kuin sallittua.

Visuaalinen puoli on toistaiseksi yhtä hanurista kuin käyttäjänsäkin, asia tullaan korjaamaan kun saadaan jonkinlaista grafiikkaa aikaan, siihen astihan tätä voi vaikka huvikseen kuvitella Nasumin 2.0 levyn teemoihin sointuvana. Olemme pyrkineet tekemään monipuolisesti eri osiot grindcore-aiheisille keskusteluille, off-topic löpinälle, muulle musiikkikeskustelulle, osto-myynti-ilmoituksille, keikkailmoituksille, ja omien bändien mainostukselle. Jos on jotakin palautetta, parannusehdotuksia tai muuta ruputettavaa, osoittakaa se omaan lootaansa Right You Are- osion alle. Kuten ehkä jo huomasittekin, nimet on pöllitty nopeasti levyhyllyn lähimpien levyjen takakansista. Mielestäni sekin hauskalla ja elävällä tavalla kertoo grindcoren yleisestä ilmapiiristä, "mikä oli sinun, on nyt minun": kaikki kiertää, riffejä pöllitään ja juttuja lainaillaan vapaasti, sen suuremmin välittämättä.


Ei kai tässä enää muuta löpistävää, jos joku kaipaa tarkempia yksityiskohtia mistään niin kyselkää ja keskustelkaa. Tervetuloa haaskalle! Mad
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.myspace.com/cuttofuckingfit
 
Sääntöjä ja juttuja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Grindcore Finland :: Obey :: Corrosion-
Siirry: